el-GRen-US
Language
Search
× Search
image

NEWS

Event date: 9/24/2024 Export event
Επιστημονική Ημερίδα: «Πρώιμη Παρέμβαση: Βαδίζοντας στα βήματα ενός ολιστικού μοντέλου παρέμβασης»

Επιστημονική Ημερίδα: «Πρώιμη Παρέμβαση: Βαδίζοντας στα βήματα ενός ολιστικού μοντέλου παρέμβασης»

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Το Εργαστήρι» και η ΑΜΚΕ «Δρω και Δημιουργώ» διοργανώνουν Επιστημονική Hμερίδα, η οποία τελεί υπό την Αιγίδα της A.E. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, με θέμα

«Πρώιμη Παρέμβαση: Βαδίζοντας στα βήματα ενός ολιστικού μοντέλου παρέμβασης»

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Το Εργαστήρι» και η ΑΜΚΕ «Δρω και Δημιουργώ», διοργανώνουν Επιστημονική Hμερίδα, με θέμα: «Πρώιμη Παρέμβαση: Βαδίζοντας στα βήματα ενός ολιστικού μοντέλου παρέμβασης», την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ του Δήμου Αθηναίων ( Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144, Αθήνα).

Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν γονείς, εκπαιδευτικοί προσχολικής αγωγής, παιδοψυχολόγοι, παιδίατροι, με σκοπό να ενημερωθούν αναφορικά με τις δυσκολίες που ενδέχεται να αντιμετωπίζει ένα παιδί προσχολικής ηλικίας καθώς και να γνωρίσουν την ευεργετική επίδραση της πρώιμης παρέμβασης τόσο για το ίδιο το παιδί όσο και για το οικογενειακό περιβάλλον.


Η ημερίδα διοργανώνεται με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του κέντρου Πρώιμης Παρέμβασης και Ψυχολογικής Υποστήριξης του «Εργαστηρίου» στην Αθήνα (Πατησίων 169, 4ος όροφος).


Επικεφαλής της ομάδας είναι ο ψυχολόγος Κατσαρούπας Παναγιώτης - Ψυχολόγος (Bsc, Msc) Αριστούχος του τμήματος Ψυχολογίας και του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμοσμένη ψυχολογία παιδιού και εφήβου» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πιστοποιημένος στη χορήγηση του ψυχομετρικού εργαλείου αξιολόγησης της νοημοσύνης παιδιών προσχολικής ηλικίας WPPSI-III (WechslerPreschool and Primary Scale of Intelligence- ThirdEdition), του RAVEN’S Educational CPM/CVS και του εργαλείου αξιολόγησης ΕΔΑΛΦΑ.

Βασικοί στόχοι του προγράμματος αποτελούν, η προαγωγή της ανάπτυξης του παιδιού, η δημιουργία θετικών εμπειριών κατά την παιδική ηλικία, η κοινωνική του ένταξη και η ευημερία και ενδυνάμωση του οικογενειακού πλαισίου συνολικά.

Για το πρόγραμμα της ημερίδας πατήστε εδώ

Για την εγγραφή σας παρακαλούμε πατήστε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 2108695869, 2102484541

Print
645
Back To Top