el-GRen-US
Language
Search
× Search
image

NEWS

Event date: 1/29/2016 4:30 AM Export event
Άλλο ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα!

Άλλο ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα!

Επίσημα εγκαίνια της 4ης Κατοικίας Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

«Άλλο ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα»

Ο Σύλλογός μας με μεγάλη χαρά αναγγέλει ότι η Πέμπτη 28 του Γενάρη είναι μια σπουδαία ημέρα για μας, καθώς άλλο ένα όνειρο των γονιών του Συλλόγου μας γίνεται πραγματικότητα. Αυτή την ημέρα, στις 6.30 το απόγευμα, θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια της 4ης Κατοικίας Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. Άλλα 9 άτομα με αναπηρία θα συνεχίσουν την πορεία της ζωής τους με ασφάλεια και αγάπη, σε ένα ζεστό, ασφαλές και οικογενειακό περιβάλλον.

Τα εγκαίνια θα τελέσει η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος. Η λαμπερή αυτή παρουσία περιποιεί εξαιρετική τιμή για το Σύλλογό μας και εκλαμβάνεται ως αναγνώριση του μακροχρόνιου και συχνά επίπονου αγώνα μας.

Στην τελετή θα παρευρίσκονται επίσημοι εκπρόσωποι της Πολιτείας, της δημόσιας ζωής του τόπου μας, της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, χορηγοί, φίλοι, εθελοντές και συνοδοιπόροι του έργου μας.

Στην πολυετή πορεία του Συλλόγου μας πολλοί στήριξαν σημαντικά την υλοποίηση των φιλόδοξων στόχων μας. Στην ανέγερση της 4ης κατοικίας καθοριστικής σημασίας υπήρξε η οικονομική και ηθική υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων Α.με.Α σε υποστηριζόμενη διαβίωση ΑΓΑΠΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ. Ο Σύλλογος ανέλαβε το μεγαλύτερο κομμάτι της, που μαζί με το Ίδρυμα «Λίλιαν Βουδούρη» κατατάσσεται στους μεγάλους μας χορηγούς.

Ελάτε να γνωρίσετε μια άλλη πλευρά της ζωής. Να αναζητήσετε το νόημά της σε νέα μονοπάτια, γιατί η χαρά και ο ενθουσιασμός στα άδολα μάτια των παιδιών μας, όπως και οι αυθόρμητες αντιδράσεις τους ενισχύουν μέσα μας τη φλόγα του αγώνα για το παρόν και το μέλλον αυτών που μας έχουν ανάγκη.

Πληροφορίες: στα τηλέφωνα του Εργαστηρίου 210 2484541-2
Print
1986
Back To Top