el-GRen-US
Language
Search
× Search
image

NEWS

«ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ»

«ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ»

Τετάρτη 12 & την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013.

Η ΜΕΛΕΔΩΝΗ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ (Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία), της οποίας μέλη είναι «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ», η «ΕΣΤΙΑ», η «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ» και η «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» διοργανώνει διημερίδα με τίτλο «Δουλεύουμε Μαζί» στον πολυχώρο «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» του Δήμου Αθηναίων (κτίριο 10) την Τετάρτη 12 & την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013.

Την 1η μέρα από τις 9:00 έως τις 14:00 θα συζητηθούν ο Απολογισμός των Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων Προκατάρτισης και Κατάρτισης του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που υλοποίησαν οι φορείς τους προηγούμενους μήνες, οι εναλλακτικοί τρόποι απασχόλησης για τα άτομα με νοητική υστέρηση, η κοινωνική επιχειρηματικότητα καθώς και οι σύγχρονες τάσεις – οι καλές πρακτικές και τα μελλοντικά βήματα του χώρου μας. Τις θεματικές θα αναπτύξουν εισηγητές από το Εργαστήρι, από άλλους φορείς και από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τη δεύτερη μέρα το απόγευμα 18:00-20:00 το τμήμα της ζαχαροπλαστικής του Εργαστηρίου θα παρουσιάσει μέρος της δουλειάς του ως αποτέλεσμα της τετράμηνης κατάρτισής του. Το τμήμα θα πλαισιώσει και θα βοηθήσει με την παρουσία της η διάσημη σεφ κ. Μυρσίνη Λαμπράκη. Την ευχαριστούμε θερμά.





Print
1659
Back To Top