el-GRen-US
Language
Search
× Search
image

NEWS

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Α.μεΑ «Το Εργαστήρι»

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Α.μεΑ «Το Εργαστήρι»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αθήνα,  22 Δεκεμβρίου  2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με πολλή χαρά πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Α.μεΑ «Το Εργαστήρι», την Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021. Στη χριστουγεννιάτικη μας εκδήλωση μάς τίμησε με την παρουσία της η Α.Ε., η  Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

Στην εκδήλωση μας παρέστησαν η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνα – Μαρία Μιχαηλίδου, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Γεώργιος Κώτσηρας, ο Αντιπρόεδρος της  Βουλής κ. Αθανάσιος Μπούρας,  ο Γραμματέας της Βουλής κ. Ιωάννης Λιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος, ο αιδεσιμότατος πατέρας Τίτος Χρήστου εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως, o Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας κ. Γεώργιος Σταμάτης,  ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Βούρος, ο Δήμαρχος Χολαργού – Παπάγου κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, η Πρόεδρος της ΜΕΛΕΔΩΝΗΣ κ. Έφη Προκοπάκη, η Πρόεδρος του Ιδρύματος «Λίλιαν Βουδούρη» κ. Ειρήνη Μαρκουλάκη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Εργαστηρίου «ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ» κ. Νανά Κουμπλή, ο Πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης, ο Πρόεδρος της ΠΟΣΓΚΑμεΑ κ. Ιωάννης Μοσχολιός, η Πρόεδρος της Λέσχης Lions Αθηνών κ. Σάσα Σερεμίδη, εκπρόσωποι ομοειδών φορέων, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας του Δήμου, χορηγοί και εθελοντές. 
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το έργο που επιτελείται στο Εργαστήρι και να ξεναγηθούν στα τμήματα απασχόλησης καθώς και στις στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης του φορέα.

 

 

Print
614
Back To Top