el-GRen-US
Language
Search
× Search
image

NEWS

Μια αξέχαστη μουσική βραδιά

Μια αξέχαστη μουσική βραδιά


ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ


Μαγεία, ταξίδι στο όνειρο, ανάταση ψυχής, νοσταλγία και πολλές αναδρομές ... αυτές οι λέξεις και άλλες πολλές κυριεύουν τη σκέψη μου αναπολώντας την εξαίσια βραδιά στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης του Δημαρχείου Παπάγου Χολαργού που ζήσαμε τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου. 

Πολλά μπράβο αξίζουν στη Μεγάλη Φίλη των «παιδιών» μας στο «Εργαστήρι», την Πρόεδρο, διοργανώτρια και εμψυχώτρια όλων των κινήσεων και εκδηλώσεων του Συλλόγου Φίλων Ατόμων με Αναπηρία σε Υποστηριζόμενη Διαβίωση, στην αγαπημένη μας Νανά Κουμπλή.

Στο Α΄μέρος της βραδιάς υπήρξε μια αισθητικά άψογη έκπληξη : Ο γνωστός οικονομολόγος Γιάννης Κουμπλής είναι συγχρόνως ένας αισθαντικός εξαίρετος πιανίστας ο οποίος σε σύμπραξη σε δύο πιάνα με την σολίστ κ. Μιμή Ρουφογάλη μάς οδήγησαν στο όνειρο με το δεύτερο κοντσέρτο για πιάνο του Dimitri Shostakovich και τη Γαλάζια Ραψωδία του George Gershwin. 

Στο Β΄μέρος η ανεπανάληπτη σοπράνο Καίτη Πάντζαρη και ο εξαίρετος τενόρος Μπάμπης Βελισσάριος με τη συνοδεία στο πιάνο του Μεγάλου Μουσικού Δαυίδ Ναχμία απογείωσαν τους παρευρισκόμενους θεατές με αγαπημένες μελωδίες γνωστών διαχρονικών δημιουργών του ελληνικού πενταγράμμου. Με την προτροπή των καλλιτεχνών οι θεατές συνόδευαν μελωδικά τους καλλιτέχνες συνθέτοντας μια απέραντη μουσική παρέα. Επιστέγασμα αυτής της σπάνιας βραδιάς υπήρξε το συνεχές και αυθόρμητο χειροκρότημα του κοινού !

Ηταν μιά βραδιά που θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη !

Print
1612
Back To Top