el-GRen-US
Language
Search
× Search
image

NEWS

Event date: 9/24/2024 Export event
Επιστημονική Ημερίδα: «Πρώιμη Παρέμβαση: Βαδίζοντας στα βήματα ενός ολιστικού μοντέλου παρέμβασης»

Επιστημονική Ημερίδα: «Πρώιμη Παρέμβαση: Βαδίζοντας στα βήματα ενός ολιστικού μοντέλου παρέμβασης»

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Το Εργαστήρι» και η ΑΜΚΕ «Δρω και Δημιουργώ» διοργανώνουν Επιστημονική Hμερίδα, η οποία τελεί υπό την Αιγίδα της A.E. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, με θέμα

«Πρώιμη Παρέμβαση: Βαδίζοντας στα βήματα ενός ολιστικού μοντέλου παρέμβασης»

Βασικός στόχος της ημερίδας είναι η έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση των γονέων, των εκπαιδευτικών προσχολικής αγωγής καθώς και της κοινότητας συνολικά αναφορικά με τις δυσκολίες που ενδέχεται να αντιμετωπίζει ένα παιδί προσχολικής ηλικίας καθώς και η ανάδειξη της ευεργετικής επίδρασης της πρώιμης παρέμβασης στις εν λόγω περιπτώσεις τόσο για το ίδιο το παιδί όσο και για το οικογενειακό πλαίσιο συνολικά.

Δεδομένης της σημαντικότητας των προαναφερθέντων ζητημάτων και της ανάγκης ουσιαστικής προσέγγισής τους, ως ομιλητές θα παραστούν εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας, των αρμόδιων πολιτικών φορέων καθώς και επαγγελματίες με γνώση και εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών πρώιμης παρέμβασης. 

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί τη Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 στο Πνευματικό Κέντρο του ΟΠΑΝΔΑ (Ακαδημίας 50, Αθήνα) στην αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης» πλησίον του σταθμού του μετρό «Πανεπιστήμιο». Για τους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για το πρόγραμμα της ημερίδας πατήστε εδώ

Για την εγγραφή σας παρακαλούμε πατήστε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 2108695869, 2102484541

Print
583
Back To Top