el-GRen-US
Language
Search
× Search
image

NEWS

ΑΓΑΠΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΑΓΑΠΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ & ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ !!!!

ΑΓΑΠΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ & ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ !!!!

 

Την Τρίτη, 16 Ιανουαρίου, είχαμε την εξώδιο ακολουθία ενός παιδιού μας, της αγαπημένης μας Χριστιάνας, που έφυγε πολύ πρόωρα από τη ζωή γεμίζοντας θλίψη τους απαρηγόρητους γονείς της, τους φίλους της «τα παιδιά μας» και όλους εμάς.

Ο Σύλλογος εθελοντών ΑΓΑΠΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ που στηρίζει τα παιδιά μας με νοητική αναπηρία, έδειξε για άλλη μια φορά ότι συγκεντρώνει στους κόλπους του ανθρώπους εξαιρετικού αναστήματος και μεγαλείου. Ετσι, μια ομάδα εθελοντών, αποτελούμενη από την Πρόεδρο του Συλλόγου ΑΓΑΠΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ κ. Νανά Κουμπλή, την Γραμματέα κ. Χρύσα Σαλαβράκου με την κόρη της Πόλα Δαμιανού, τις κυρίες Βίκυ Χατζηαντωνίου και Γεωργία Κρεβατά παραβρέθηκαν στο κατευόδιο της αγαπημένης μας Χριστιάνας, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το μεγαλείο της ψυχής των εθελοντών. Των ανθρώπων που κατάφεραν να βάλουν το «Εμείς» πάνω από το «Εγώ», που έχουν αποφασίσει να αφιερώσουν την ζωή τους στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο με κάθε τρόπο, όταν και όπου αυτό είναι αναγκαίο. Για τους εθελοντές ο εθελοντισμός είναι τρόπος ζωής. Αυτό ταιριάζει στην ψυχή τους, αυτό τους γεμίζει και από αυτό αντλούν δύναμη και προχωρούν.

Εκτιμώντας ιδιαίτερα την ηθική συνδρομή του Συλλόγου ΑΓΑΠΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ευχαριστούμε από καρδιάς τις φίλες των νέων μας που συμπαραστάθηκαν στο μεγάλο μας πένθος για την απώλεια της αγαπημένης μας Χριστιάνας. 

Print
1770
Back To Top