el-GRen-US
Language
Search
× Search
image

NEWS

Ολoκλήρωση της εκδήλωσης το "Πανηγύρι της Αγάπης" 2015

Ολoκλήρωση της εκδήλωσης το "Πανηγύρι της Αγάπης" 2015

Καταμεσίς του ηλιόλουστου Νοέμβρη στις 13 και 14, στη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του μετρό Συντάγματος, πραγματοποιήθηκε η μεγάλη ετήσια γιορτή του Συλλόγου μας το «ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2015».

  Πλήθος κόσμου με κοινωνική ευαισθησία, αγάπη, ανθρωπιά και ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο έκανε μια στάση στο μετρό Συντάγματος για να επισκεφθεί την αίθουσα,  να θαυμάσει  από κοντά και να προμηθευθεί τις δημιουργίες των απασχολούμενων νέων μας  στο «Εργαστήρι».

Παρόλο που ο χρόνος προετοιμασίας της εκδήλωσης ήταν περιορισμένος, καταφέραμε να στήσουμε μια όμορφη και ζεστή γιορτή. Οι πολυάριθμοι χορηγοί και υποστηρικτές του έργου του Συλλόγου μας έδωσαν και πάλι το παρών προσφέροντας προϊόντα προς διάθεση ή κατανάλωση, τα οποία τίμησαν με το παραπάνω οι επισκέπτες του «Πανηγυριού». Παρόντες στην εκδήλωση με ενεργό συμμετοχή ήταν γονείς, συγγενείς, αγαπημένοι φίλοι των απασχολούμενων νέων μας, αλλά και πολλοί εθελοντές. Αρωγοί και πάντα θερμοί υποστηρικτές του έργου μας ο Σύλλογος Φίλων και Εθελοντών του Εργαστηρίου «ΑΓΑΠΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ». Πολυάριθμοι Σύλλογοι και Οργανώσεις ήρθαν στο Πανηγύρι με έντονη τη διάθεση να προσφέρουν την ενέργειά τους για να βοηθήσουν τους νέους μας με νοητική αναπηρία.

 

Με την ευκαιρία αυτή το «Εργαστήρι»  επιθυμεί να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσοι με κάθε τρόπο στήριξαν την προσπάθεια του Συλλόγου μας και συμμετείχαν σε αυτή την λαμπερή διοργάνωση. 

Print
1629
 
Back To Top