el-GRen-US
Language
Search
× Search
image

NEWS

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής  της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφη Γεννηματά

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφη Γεννηματά

στο «Εργαστήρι»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Το «Εργαστήρι» είχε την χαρά και την τιμή να υποδεχθεί στους χώρους του την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφη Γεννηματά. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Γεννηματά επισκέπτεται το «Εργαστήρι» και είναι γνωστή σε όλους μας η ευαισθησία και η αγάπη της προς τους πλέον αδύναμους ανθρώπους όπως είναι τα «παιδιά» μας που βρίσκουν καθημερινή ζεστασιά, φροντίδα και αγάπη στο «Εργαστήρι». Κατά την παραμονή της στους χώρους μας η κ. Γεννηματά επισκέφθηκε τα τμήματα απασχόλησης των νέων μας και επίσης την 1η κατοικία υποστηριζόμενης διαβίωσης. Ενημερώθηκε για τα προβλήματα του χώρου των ΑμεΑ και ειδικότερα για τον σχετικά νέο θεσμό της υποστηριζόμενης διαβίωσης. Έδειξε ενδιαφέρον για την πορεία του έργου που επιτελείται στο «Εργαστήρι» προς όφελος των νέων μας με νοητική αναπηρία και εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια. 

Κατά την επίσκεψη της κ. Γεννηματά, στο «Εργαστήρι» παραβρέθηκαν επίσης η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, η τ. Αντιπεριφερειάρχης Δ. Αττικής κ. Σταυρούλα Δήμου, ο τ. Δήμαρχος Φυλής κ. Δημήτρης Μπουραΐμης και ο τ. Γεν. Γραμματέας Υπ. Υγείας κ. Γιώργος Κατριβάνος.

Print
1763
 
Back To Top