el-GRen-US
Language
Search
× Search
image

NEWS

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ - Φιλανθρωπικό Bazaar

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ - Φιλανθρωπικό Bazaar

24 Απριλίου 2013

«Το Εργαστήρι» ευχαριστεί από καρδιάς την ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για την διοργάνωση ενός φιλανθρωπικού Bazaar στο χώρο των ΕΤΑΙΡΙΑΣ την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013. Η σημαντική αυτή εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, καθώς συνέβαλε στην οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας και ταυτόχρονα έδωσε την ευκαιρία να προβληθούν τα χειροτεχνήματα, οι κατασκευές & τα ποικίλα προϊόντα που δημιουργούν οι νέοι μας στα ειδικά τμήματα του Κέντρου.  Παράλληλα ενισχύθηκε η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολυάριθμων επισκεπτών της, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη δύναμη των ενεργών  πολιτών   για την επίτευξη σοβαρών στόχων.

        Ως γονείς ατόμων με νοητική υστέρηση, σας διαβεβαιώνουμε ότι η ειλικρινής διάθεσή σας να συνεισφέρετε στο έργο μας δίνει σε όλους μας κουράγιο και δύναμη, ανανεώνει τις ελπίδες μας και ενισχύει την πίστη μας ότι δεν είμαστε μόνοι στον μεγάλο αυτό αγώνα και ότι ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει να κατακτά τους ευγενείς στόχους του.

Προσβλέπουμε σε μελλοντικές δημιουργικές συνεργασίες με τον Όμιλο των Ελληνικών Πετρελαίων, που θα βοηθήσουν στην ανάδειξη όχι μόνο των αναγκών του Συλλόγου μας, αλλά πολύ περισσότερο στην ανάδειξη των δυνατοτήτων των παιδιών μας. 

Print
1910
Back To Top