el-GRen-US
Language
Search
× Search
image

NEWS

Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου

Ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός Στέφανος Κορκολής αποδέχθηκε την πρόσκληση του Συλλόγου Φίλων ΑμεΑ σε Υποστηριζόμενη Διαβίωση «ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ» να βοηθήσει τους νέους με νοητική αναπηρία, που απασχολούνται στο «Εργαστήρι». Έτσι διοργανώθηκε το υπέροχο μαγευτικό μουσικό ταξίδι που ο καλλιτέχνης μαζί με την τέλεια μουσική του ομάδα χάρισε στους θεατές την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, ένα ταξίδι που θα μείνει σε όλους μας αξέχαστο. 

Ο Σύλλογος «ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ» ευχαριστεί τον αγαπημένο Στέφανο Κορκολή γιατί ξεδίπλωσε μπροστά σε ένα κατάμεστο θέατρο το μεγαλείο της ψυχής του και της απαράμιλλης τέχνης του. Τον ευχαριστεί για την αγάπη που μοίρασε σε όλους μας, της οποίας τελικοί αποδέκτες είναι τα «παιδιά» μας. 

Τον ευχαριστεί για το λιθαράκι που έβαλε στο χτίσιμο του μέλλοντός τους. Τον ευχαριστεί για την κοινωνική του ευαισθησία που θέλαμε να αποτελέσει πρότυπο και πηγή έμπνευσης για πολλούς. 

Ο μεγάλος μας φίλος Στέφανος Κορκολής υποσχέθηκε να επισκεφθεί το «Εργαστήρι» για να γνωρίσει από κοντά τους νέους μας και τα έργα τους.

Print
1817
Back To Top